Marilyn Manson syytteeseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä

Manson taas syytösten kohteena.

Game of Thrones -näyttelijä Esme Bianco on haastanut Marilyn Mansonin oikeuteen muun muassa hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä.

Kaksikon suhde sai alkunsa vuonna 2009 I Want to Kill You Like They Do in the Movies -musiikkivideon kuvauksista. Bianco kertoo kuinka häneen oli jo tuolloin kohdistettu väkivaltaa ja tarjottu huumeita. Myöhemmin suhteen aikana Manson oli toistuvasti käyttänyt väkivaltaa, huumeita ja uhkauksia painostakseen seksuaalisiin tekoihin. Vuonna 2011 Marilyn Manson oli raiskannut Biancon.

Mansonin entinen manageri Tony Ciulla sai syytteen ihmiskaupasta, sillä tämä oli lennättänyt Biancon musiikkivideon kuvauksiin, joita ei ikinä kuvattu ja tekemään elokuvaa, jota ei tehty. Jutussa mainittua I Want to Kill You Like They Do in the Movies -musiikkivideota ei ikinä julkaistu.

Muusikko on ollut vastaavien syytösten kohteena tänä vuonna useaan otteeseen. Alkuvuodesta Evan Rachel Wood puhui asiasta julkisesti ja muun muassa levy-yhtiö antoi artistille kenkää. Manson itse on kiistänyt väitteet.