Marilyn Manson tempaisi keikalla esiin feikkikiväärin ja esitti ammuskelevansa yleisöä… samana iltana kun joukkoampuja tappoi 26 Texasissa

Että feikkijoukkoampuminen keikkajippona tällä kertaa.

06.11.2017

Marilyn Manson palasi keikkatauoltaan aika jyrkästi.

Manson loukkaantui lavalla pari viikkoa sitten lavasterakenteiden kaaduttua hänen päälleen, joten muusikko veti ensimmäisen paluukeikkansa pyörätuolissa. Sehän ei sitten miehen mielestä riittänyt makaaberiuskertoimen optimoimiseksi, vaan lisää tarvittiin.

We Know Where You Fucking Live -biisin aikana Kaliforniassa tyyppi kiskaisi siis feikkikiväärin mikin paikalle ja teeskenteli tykittävänsä luoteja yleisöön. TMZ-lehden videosta näkyy, että kiväärin tähtäimen sijalla on tosiaan mikki, mutta muuten ase on himskatin aidon näköinen.

Tempaus ihan pelkästään yksinään koettelee jopa Mansonin mittakaavalla hyvän maun rajoja, mutta vielä pahemmaksi tempun teki se, että vain pari tuntia aiemmin Texasissa joukkoampuja oli avannut tulen kirkossa ja tappanut 26 ihmistä.

Lisäksi itse keikkakaupungin eli San Bernardinon viimeisimmästä joukkoampumisesta ei ole niin hirveän kauan. Vuoden 2015 joulukuussa terroristi ampui kaupungissa 14 ihmistä kuoliaaksi.

Lisää luettavaa