Marraskuun Levykauppapäivänä ilmestyy julkaisu, jonka kuvitus pelottaa ja sisältö saa raapimaan päätä

20.09.2015

John Malkovich on hieno, hieno mies ja kova näyttelemään. Vaan miten on musisoimisen laita? Siitä saadaan pientä näyttöä nyt ja enemmän todisteita 27. marraskuuta järjestettävänä Levykauppapäivän ”mustana perjantaina”.

Pitchfork kertoo, että Malkovich on syystä tai toisesta päättänyt julkaista Like a Puppet Show -albumin, jolla hän lukee musiikin päälle historian vaikutusvaltaisimpiin filosofeihin kuuluvan Platonin kuuluisaa luolavertausta. Tekemänsä musiikin Malkovich on lähettänyt muutamalle suht tunnetulle muusikolle, jotka ovat sitten miksanneet siitä mieleistään.

Ja keitä mukana onkaan? No, esimerkiksi Yoko Ono, OMD, Placebo, Efterklang, The Dandy Warhols, Blondien Chris Stein ja The Cranberriesin Dolores O’Riordan. Etukäteen julkaistiin The Cars -yhtyeestä tutun Ric Ocasekin avustama kappale Cryoblue Cheese O. Kuuntele se alempaa.

Sellaista. Ja jotta homman kummallisuus olisi täydellistä, on Malkovich tietysti viimeistellyt projektin kerrassaan häiritsevällä kuvituksella. Nuo hampaat! Kivoja painajaisia vaan.

Lisää luettavaa