Masked Singerin voitti laulaja, joka lopetti uransa arvostuksen puutteen takia

Teyana Taylor voitti Yhdysvalloissa laulukilpailun viimeisimmän kauden.

19.05.2022

Masked Singer -laulukilpailuohjelma on alun perin eteläkorealainen formaatti, jossa näyttäviin naamioihin ja asuihin sonnustautuneet kisailijat ovat julkisuuden henkilöitä elämän eri aloilta. Asujensa turvin he välttävät ennakkoluulot, joita kohtaisivat tarttuessaan mikkiin omana itsenään.

Tulikärpäsen maskin alta paljastui Teyana Taylor. Kuva: AOP.

Suomessa ohjelmaa on tehty kolme tuotantokautta, Yhdysvalloissa seitsemäs kausi tuli viime yönä päätökseensä. Voittajaksi kruunattiin ”Tulikärpänen”, jonka maskin alta paljastui Teyana Taylor. Taylor lauloi finaalijaksossa Robin Thicken Lost Without U -kappaleen, katso esitys alta.

Taylor on Kanye Westin Good Music -levymerkille ja Def Jamille levyttänyt r&b-laulaja. Taylorin K.T.S.E. (2018) oli yksi Kanyen tuottamien Wyoming-sessioiden julkaisuista. Billboardin albumilistan topkympissä debytoinut The Album (2020) on tämänhetkisen tiedon valossa jäämässä Taylorin viimeiseksi levyksi. Hän ilmoitti lopettavansa uransa musiikin parissa, koska ei kokenut saavansa ansaitsemaansa arvostusta. Taylorin jäähyväiskiertue alkoi viime syksynä ja jatkuu kesällä Pohjois-Amerikassa.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa