Melodinen trap-musiikki toimii pohjana huume- ja parisuhdeloukusta kertovalle kappaleelle

Shrty ja Blacflaco eivät tee ensimmäistä kertaa yhteistyötä.

06.08.2022

Viime vuoden kesäkuussa ilmestyi Shrtyn debyyttialbumi nimeltä Heartbreak Kid, jolla kuultiin vierailijoina muun muassa Williamia, Cledosta ja Pyrythekidiä. Nyt artisti valmistautuu seuraavan ep:n julkaisuunsa, jota on kaavailtu elokuun lopulle. Eilen ilmestyneellä singlellään Shrty paljasti ensimmäistä kertaa, millaista soundia tulevalla kokonaisuudella on odotettavissa. Loukku-kappaleessa vierailee Blacflaco, jonka kanssa Shrty on räpännyt aikaisemminkin: kaksikkoa nimittäin kuultiin viime vuonna yhdessä Mamacita-biisissä.

Melodisen trap-musiikin sanansaattajiin lukeutuva Shrty heittäytyy uudessa Salahpolon tuottamassa kappaleessa oikein erityisen soinnikkaaksi. Intiimin ja lempeän säestyksen omaavassa kappaleessa pohditaan ihastuneisuuden kääntöpuolta, kun tunteet toiseen käyvät ahdistavan koukuttaviksi. Kuinka palauttaa tasapaino ja oma mielenlujuus, kun toinen pyörii jatkuvasti mielessä?

Kappaleessa käydään läpi muunkinlaisia ansoja, jotka voivat ylitsevuotavuudessaan vaikuttaa elämään liikaa: ”Tämä biisi kertoo siitä, miten jotkut ihmiset ovat loukussa suhteessa, jotkut loukussa huumeisiin ja jotkut päänsä sisällä”, Shrty kommentoi.

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa