Mick Jagger on ”irvokas karikatyyri itsestään”, Led Zeppelin ”vittu 70-vuotiaita” – Blur-mies puhuu

Blur-basisti, nykyään gourmet-juusto-yrittäjä Alex James päätti sitten avautua ansiokkaasti omista vanhemmista kollegoistaan.

Hän ei nimittäin ymmärrä, miksi vanhat ihmiset enää tekisivät musiikkia eikä etenkään sitä, miksi kukaan haluaisi käydä näitä vanhoja ihmisiä katsomassa soittamassa kyseistä musiikkia.

”Nykyään on huhuja Led Zeppelinin paluusta yhteen. Eihän kukaan halua kuulla heidän uutta vitun levyään, vai mitä? Kaikki haluavat kuulla Stairway to Heavenin. Miten vanhoja he olivat, kun tekivät Stairway to Heavenin? Ehkä kaksikymppisiä? Miten vanhoja he ovat nyt? Vittu 70-vuotiaita.”

Jamesin mielestä tämä on ”mielipuolista”. Hän itse on mielestään siirtynyt paljon tyylikkäämmin muihin asioihin:

”Ainakin ihmiset haluavat tulla ja kokeilla juustojani samaan aikaan kuin haluavat kuunnella Parklifea.”

Ja koska James ei vielä tässä kohtaa ehtinyt tajuta miten suuria sammakoita taisi jo tähän mennessä päästää, mies otti vähän lisää vauhtia:

“Näin homma on tehtävä. Muuten susta tulee outo, irvokas karikatyyri itsestäsi siihen mennessä kun pääset vanhuuteen kuten Mick Jagger. Olen kuunnellut Rolling Stonesia viime aikoina, mutta en minä nyt vittu menisi kuuntelemaan heitä livenä, helvetti. Ei sitä voi olla enää Jumping Jack Flash kun on seitsemänkymmentä vitun kahdeksan.”

Nämä ja Jamesin Mielipide Kelisistä löytyvät alkuperäisestä The Mirror -lehden haastattelusta.