Mikä on skenen tila, kun nykyään voi räpätä vaikka keskellä jalkapallokenttää?

Drake ja Future ovat niin, niin tottuneita tälläiseen ingressiin.

Youtube

Drake on tunnetusti yksi Kanadan suurimmista lahjoista maailmalle ja Future taas Atlantan lahja kaikille yskänlääkkeen ystäville. Räppärit kun yhdistävät voimansa, niin kova meininki on taattu. Toisaalta siihen olemme tottuneetkin, kuten kappaleen nimikin kuuluu.

Kysymys kuuluu sen sijaan näin: mistä lähtien on ollut coolia räpätä keskellä jalkapallokenttää?

Vähäpukeisia naisia tähänkin merkilliseen videoon on otettu väkisin mukaan, mutta kaikenlaiset muut räppikliseet tuntuvat loistavan poissaolollaan. Drakella on vieläpä ilmeisesti Apple Watch -kädessään. Huhhuh!

Videohan tuntuu olevan tavalla tai toisella pieni tribuutti Draken uran alkuvaiheisiin. Drakehan räppäsi Best I Ever Had -videolla keskellä koripallokenttää, naiset ympärillään.

Meksiko-teeman tarkoitus videolla selviää kertosäkeestä. Se on varmaa ettei tämä video taida lähtökohtaisesti olla suunnattu Donald Trumpin kannattajille.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että julkaisevatko Future ja Drake toisen yhteislevyn. Draken ja Kanye Westin levy on tällä hetkellä työstössä ja julkaiseehan Drake myös uutta materiaalia joulukuussa. Räppäri osti myös hiljattain Ferrarin syntymäpäivälahjaksi 21 Savage -räppärille, joten kenties sieltä suunnalta tulee vielä lisää yhteismateriaalia.

Katso Used to this -video alta.