Miljoonia kuunteluja ensimmäisillä kappaleillaan kerännyt Mirella julkaisi uuden singlen

Uutta Mirellaa.

15.03.2024

Ennätysvauhdilla jättisuosion saavuttanut Mirella on julkaissut uuden kappaleen.

Kolmas single, Uuteen eiliseen, on toiveikas ja täynnä kevättä sekä edustaa herkempää puolta artistin tuotannosta. Mirellan lisäksi biisiä ovat olleet tekemässä myös artistin aikaisemmasta tuotannosta tutut Aleksanteri Hulkko, Kim Mannila, Henri Piispanen sekä Jukka Jahnukainen.

Mirellan kaksi edellistä singleä, Sua sattuu ja Timanttei ovat kumpikin viihtyneet julkaisustaan asti maan kuunnelluimpien kappaleiden joukossa – yhteensä molempia sinkkuja on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli 16 miljoonaa kertaa. Lisäksi jälkimmäisestä julkaistu musiikkivideo on kerännyt Youtubessa lähes miljoona katselua. Tammikuussa nähdyn kakkossinglen aikoihin artisti poikkesi myös Rumban haastattelussa, jonka voi käydä lukemassa täältä.

YleX:n Läpimurtolistan tuplavoittaja Mirellan ydintä ovat tunnistettavan lauluäänen lisäksi massiiviset pop-melodiat ja moderni tuotanto, jossa on usein mukana ripaus pientä vaaran tuntua. Tulevan kesän mittaan artisti nähdään myös keikkalavoilla – mukaan lukien kesän suurimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa.

Mitä uuteen biisiin tulee, voi sen ottaa kuunteluun alta.

Lisää luettavaa