Miltä Juice Leskinen kuulostaa JVG:n versioimana? Nyt se on selvillä

Joulu on jo ovella.

17.11.2019

Heti sen jälkeen, kun Huuhkajat varmistivat historiallisen EM-kisapaikkansa, Nelosella käynnistyi Vain elämää -ohjelman kymmenennen kauden kolmesta joulujaksosta ensimmäinen.

Ensimmäisessä joulujaksossa 10. kauden kaikki muut artistit paitsi Samu Haber, eli Antti Tuisku, Vesala, VilleGalle, Lauri Tähkä, Erin, Elastinen ja Maija Vilkkumaa versioivat joululauluja.

Yksi suomalaisista joulun ikivihreistä on Juice Leskisen Sika. Kappaleen versioi JVG, kun Jare saapui VilleGallen tueksi.

Kisupablon (Eetu) ja Heviteemun kanssa uuteen uskoon sovitettu kappale sai myös uudenlaiset sanoitukset.

Ohjemassa kuultiin myös Leevi and the Leavingsin Jouluksi mummolaan Vesalan toimesta, Tähkä taas vetäisi aivan uuden joululaulun Joulu on sun kanssa joulumpi. Tuiskusta kerroimme aiemmin täällä.

Joulujaksoista voisi mainita vielä sen verran, että kappaleiden striimauslukemat ovat niin sanottuja ”tavisjaksoja” alhaisemmat. Korkeimmalle Spotifyn top-50-listalla ylsi Elastinen kappaleellaan Tip tap, saavuttaen noin 18 000 striimausta. Elastisen Sunrise Avenue -versiointi Pilasit mun elämän ylsi samaisen listan ykköseksi.

Jakson biiseistä neljä päätyi listalle. Erin ja Maija Vilkkumaa eivät siis nousseet listalle ollenkaan. Voi vain arvella, oliko historiallisella futismatsilla osansa arpaan.

Tsekkaa biisit alta.Lisää luettavaa