Ministryn Al Jourgensen kertoo elämäkerrassaan, kuinka riisui Fred Durstin alastomaksi

09.07.2013

Ministryn nokkamiehenä tunnettu Al Jourgensen on julkaissut elämäkertansa. Vähemmän yllättäen outoja tarinoita riittää.

Ministry-yhtyeen nokkamiehenä parhaiten tunnettu Al Jourgensen on outo hyypiö. 54-vuotias konemetallin kummisetä on käyttänyt huumeita pienen valtion verran, ja mies on muutenkin elänyt melkoista elämää. On oikeastaan ihme, että hän on enää edes hengissä.

Nyt Jourgensenilta on ilmestynyt Jon Wiederhornin toimittama elämäkerta Ministry: The Lost Gospels According to Al Jourgensen. Kirjan sivuilla mies kertoo sattumuksistaan elämänsä varrella, ja omaan suorasukaiseen tyyliinsä hän kertoo anekdootteja kohtaamistaan ihmisistä.

Erityisen mieleenpainuva on Jourgensenin kertomus siitä, miten hän toimi hetken aikaa tuottajana Limp Bizkitin Fred Durstille. Jourgensen kertoo kirjan sivuilla valehdelleensa Durstille laulavansa kappaleensa cowboy-hattu päässä ja täysin alasti. Durst teki studiossa toki työtä käskettyä, ja seisoi äänityskopissa ilman rihman kiertämää, kunnes poistui hämillään studiosta.

”Sain rahaa siitä, että nöyryytin Durstia kolmen biisin ajan. Se oli täydellistä”, Jourgensen kertoo.

Rolling Stonelle antamassaan haastattelussa Jourgensen kertoo Ministryn äänittävän vielä yhden studioalbumin, ennen kuin yhtye laittaa lopullisesti pillit pussiin (noin kolmannen kerran, siis).

Lisäksi Jourgensen on kirjoittamassa myös esikoisromaaniaan. Kirjan nimi tulee olemaan Mind Fuck, ja Jourgensenin mukaan se kertoo miehestä, joka ylipuhuu ihmisiä tekemään itsemurhia.

Ai kun söpöä!

Lisää luettavaa