”Minkään ei tarvitse olla ikuista ollakseen ihanaa” – Justin Bieberin lämmittelijänä esiintyvä kotimainen artisti julkaisi häpeilemättömällä EDM-nostalgialla maustetun biisin

Sebastian Noto pohtii parisuhteiden päättymistä kunnioittavassa hengessä.

26.06.2022

Sebastian Noto julkaisi perjantaina kappaleen, jossa yhdistyvät välkehtivä EDM-nostalgia, rehti pop-musiikki sekä teeskentelemätön asenne. Skorpionin kautta julkaistu Aina-niminen biisi laajentaa entisestään Sebastian Noton kulkemaa polkua omaehtoisena pop-laulajana, joka ei kaihda toteuttaa omaa visiotaan yhtä hyvin suurille tanssilattioille kuin intiimeille etkoillekin sopivan musiikin tekemisestä.

Aina-kappaleessa muistellaan vilpittömällä kunnioituksella jo päättynyttä parisuhdetta, jonka oli tarkoitus kestää ikuisesti, mutta joka vastoin kaikkia toiveita on nyt ohi. Kappaleessa tutkitaan tapoja olla entisen kumppanin kanssa tekemisissä tavoilla, jotka eivät ole myrkyllisiä tai taka-ajatuksilla kuormitettuja.

Jos kuitenkaan tasa-arvoinen kohtaaminen ei enää onnistu suhteen muutettua muotoaan ystävyydenomaiseksi, ei välejä tarvitse erikseen yrittää pitää lämpiminä. Biisissä onnistutaan ilmaisemaan tämäkin aspekti rennolla mutta jämerällä tavalla, antaen omien rajojen ja kirkkaamman tulevaisuuden toimia määrittävinä tekijöinä omia valintoja tehdessä.

”Biisissä ymmärretään, että minkään ei tarvitse olla ikuista ollakseen ihanaa”, Sebastian Noto pohtii. ”Kappaleen tarkoitus ei ole olla surullinen erobiisi, vaan enemmänkin oivaltava ja hyvällä mielellä muisteleva. Mutta jokainen voi tulkita sen omalla tavallaan.”

Sebastian Noto lämmittelee Justin Bieberiä Kaisaniemen puistossa 9.8.2022.

Kuuntele Aina-biisi alta.

Lisää luettavaa