Minna Koivisto Johanna Kustannuksen uusi label manager

Koivisto seuraa tehtävässä mikko Kuoppalaa.

Artor Jesus Inkerö & Kristoffer Ala-Ketola

Minna Koivisto on nimetty Johanna Kustannuksen uudeksi label manageriksi.

Koivisto on arvostettu musiikkituottaja ja Universal Musicin A&R manager. Minna Koivisto aloittaa pestissä Mikko Kuoppalan seuraajana, joka jatkaa Universal Musicin Def Jam -levymerkin vetäjänä. Def Jam tulee julkaisemaan uutta musiikkia tänä keväänä.

Universal Musicin A&R Director Marja Kokko kertoo Koiviston nimityksen olleen luonteva jatkumo arvostetun levymerkin historiassa:

”On hienoa päästä kehittämään Johanna Kustannuksen tulevaisuutta Minna Koiviston kanssa. Labelilla on pitkät ja arvokkaat juuret musiikkikulttuurissamme ja Koivisto on juuri oikea henkilö luotsaamaan sitä uuteen aikakauteen. Hän edustaa intohimoista globaalisti verkostoitunutta musiikintekijäsukupolvea, jolla on rohkeita ideoita ja näkemystä.”

Koivistolla on kustannussopimus Universal Music Publishing Scandinavian kanssa ja hän on työskennellyt muun muassa Fletcherin, Jessie J:n ja Normanin kanssa. Suomessa Koivisto on tehnyt musiikkia esimerkiksi Vesalalle, Kaija Koolle ja Nelli Matulalle. Koiviston verkostot ovat antaneet hänelle näköalapaikan kansainvälisen musiikkibisneksen trendeihin.

”Uskon, että Suomeen on rantautumassa uudenlaisen popin aalto. Jos Billie Eilish olisi suomalainen artisti, hän levyttäisi Johannalle”, hän toteaa.