”Minulla oli mustelmia yltympäri kehoani” – Kelis avautuu väkivaltaisesta avioliitostaan Nasin kanssa

Suhteessa oli Kelisin mukaan "muistikatkoja, liikaa juomista" sekä jatkuvaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

Räppäri Kelis ei ole koskaan julkisesti avautunut lähes kymmenen vuoden takaisesta avioliitostaan räppäri Nasin kanssa – ennen kuin nyt. Nainen antoi juuri pitkän videohaastattelun Hollywood Unlocked -medialle, jossa kuullaan erittäin rajuja juttuja taiteilijoiden suhteesta.

Kelis sanoo suhteen olleen alusta pitäen äärimmäisen intensiivinen ja ”todella synkkä”. Hän kertoo Nasin juoneen jatkuvasti aivan liikaa, mikä johti myös fyysiseen väkivaltaan parin välillä.

”Löikö hän minua? Jep. Löinkö minä takaisin? Jep.”

Kelis kuitenkin väittää, ettei olisi koskaan itse aloittanut fyysistä tappelua – mutta että hän oli valmis puolustamaan itseään jos sellainen räjähti käyntiin – ja niin kävi ilmeisen usein.

Ylipäätään taiteilijoiden vahvat luonteet sekä päihteiden ja menestyksen tuomat paineet törmäsivät jatkuvasti yhteen.

Kelis eli epäterveessä, väkivaltaisessa suhteessa monta vuotta. Ensimmäisen kerran hän harkitsi lähtöä suhteesta silloin, kun Rihannan mustelmakuvat nousivat julkisuuteen.

”Muistan tosi kirkkaasti, kun ne kuvat tulivat ulos – kun se koko juttu hänen ja Chris Brownin välillä tapahtui. Ainoa tapa kuvailla fiiliksiäni on epäröinti. Lähdenkö mukaan? Avaanko suuni? Koska myös minulla oli siihen aikaan mustelmia yltympäri kehoani.”

”Sinä päivänä muistan, kun istuin keittiössä Atlantassa ja mietin, että sanonko sen. Mutta ei, silloin en vielä ollut valmis lähtemään suhteesta. En vain ollut valmis. Joten en avannut suutani.”

Lopullinen syy avioeron hakemiseen – vuosia tämän jälkeen – oli Kelisin mukaan raskaaksi tulo. Nainen ei halunnut tuoda lasta niin myrskyisään suhteeseen.

Hollywood Unlocked -haastattelun voi katsoa kokonaisuudessaan alta.