”Minun oli opittava tankotanssia. Tiesin sen siitä hetkestä, kun sain kappalen valmiiksi studiolla.” – FKA twigs jakoi videon siitä, mitä hänen uusimman musiikkivideonsa toteuttaminen vaati

No pain, no gain.

04.06.2019

FKA twigsin uuden Cellophane-singlen musiikkivideolla artisti tanssii tangolla, ja videon perusteella voisikin luulla, että harjoittelua on takana vuosia. Tosiasiassa FKA twigs opetteli tankotanssin vasta saatuaan kappaletta studiossa äänittäessään vision siitä, että musiikkivideolla hänen tulisi nimenomaan tanssia tangolla.

Arstisti jakoi harjoitteluprosessiin liittyvän lyhyen dokumenttielokuvan Practice kuvaillen Instagramissaan harjoittelua seuraavasti: ”Täydentääkseni visioni Cellophanen videosta minun täytyi oppia tankotanssia, tiesin sen siitä hetkestä alkaen, kun sain kappaleen valmiiksi studiossa. Olen ylpeä saadessani jakaa osan harjoittelustani teidän kanssanne. Ylä- ja alamäet, kirjaimellisesti. Sitoutukaa aina unelmiinne ja jatkakaa yrittämistä kivun läpi, lupaan, että osaatte lentää. Minä tein niin.”

Lyhyen dokumentin Practice näet alta, kuten myös Cellophanen musiikkivideon.

Lisää luettavaa