Mitä ihmettä on hökellysrock? ”Jää mieleen”, lupailee helsinkiläisbändi

Mukana The Toxics- ja Uhu Shape -soittajia.

Viime perjantaina debyytti-ep:nsä julkaissut Decent Son on The Toxics -rumpali Tuomo Laakson ja Uhu Shapen basisti-laulaja Ville-Veikko Viikilän uusin yhtye, joka soittaa omien sanojensa mukaan hökellysrockia.

2000-luvun alussa tutustunut kaksikko on työstänyt erilaisia projekteja jo vuosia, mutta nyt demotasolta on kivuttu korkeammalle. ”Primitiivistä, äänekästä ja musiikillisesti joustavaa” trioa täydentää The Bunkers -yhtyeestä tuttu Samuli Latva.

Neljän biisin Drive by Jesus -ep:n on julkaissut kotimainen Dödstil-indielevymerkki. Perustajakaksikon säveltämissä ja Viikilän sanoittamissa kappaleissa liikutaan muun muassa punkin, alternative rockin ja grungen viitoittamalla tiellä.

”Decent Son ei ole niin kunnollinen kuin nimi antaa ymmärtää. Se on työkalu, kanava, jonka välityksellä vuodatetaan paitsi ihmiselämän euforista iloa, myös sitä mustinta pohjamutaa. Se on vapaa kenttä, leikki, jossa ei ole sääntöjä. Decent Son on ilkikurinen, vilkas mutta rakastettava lapsi – ei ehkä luokkansa terävin, mutta se, joka jää mieleen”, kuvaillaan tiedotteessa.

Ota ep kuunteluun tästä:

YouTube video

 

Lisää luettavaa