Mitä sieltä mökkitieltä tällä kertaa tulee vastaan? Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

juliuskonttinen

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

ToivonenKeilahalli
”Lähetään vittuun täältä keilahallista”, laulaa tuoreehko Mökkitie-kiinnitys. Kappale on ehta, dramaattinen rakkauslaulu, mutta pienine humoristisin heitoin. Toivonen säveltää ja sanoittaa biisinsä itse ja siinä sivussa vaikuttaisi olevan täysin valmis radiosoittoon.

BessPeace
Bess yllättää hivenen rauhallisemmalla kappaleella. Vaikka biisi on rauhallinen, niin se ei varsinaisesti ole syntynyt rauhassa. Laulaja avaa biisiä näin:

”Oli pinna vähä kireel tos viime vuonna, enkä ollu vissii ainoo. Mut niist fiiliksist sit synty Peace. Oon hitaasti oppinu sen, et AINA kannattaa eka sulkee suu ja rauhottuu, kelaa ihan oikeesti se kaks kertaa ennen ku iskee millää ilkeel sillon ku on diipeis.”

Uusi albumi on tulossa ja sitä Peace edustaa. Artisti kuitenkin lupaa, että jatkossa mennään vielä kovaa.

SexmaneHenki
Sexmane päätti levytystaukonsa Henki-kappaleella. Henki esittelee artistin herkempää puolta erityisesti myös sanoittamisen osalta. Artisti nivoo tarinansa hienosti ja heleä laulu koukuttaa. Sexmane on todellakin tekijä, joka kannattaa pistää merkille.

Joten jos muusikosta innostuu, kannattaa lukea hänen haastattelunsa täällä.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Antti Tuiskua ja Samuli Putroa.