Mitä tapahtuu, kun DMX ja Gwen Stefani yhdistyy?

Uutta Vinttikoiraa.

Vinttikoira

Vinttikoira on heilutellut räppihäntäänsä viimeaikoina tiuhaan tahtiin ja sama tahti jatkuu. Nyt ei pysytä paikallaan vaan pistetään uutta biisiä uunista ulos. Tuorein julkaisu on nimeltään Kaikki mun koirat ja tuotannosta vastaa K Henkka.

Räppäri kertoo biisistä seuraavasti:

”Luonnehtisin kappaletta parhaiten mielikuvalla, jossa DMX:n ”Where my dogs at”, Baha Menin ”Who let the dogs out” ja Gwen Stefanin ”Hollaback girl” menis kolmen kimppaan ja ”Kaikki mun koirat” olisi niiden rakkauslapsi.

Pidemmän aikaa on tullut tehtyä enemmän ja vähemmän kappaleita, joissa on taustalla jokin kertomus tai kantava teema. Tällä biisillä haluttiin kuitenkin mennä ns. ”all in” ja tehdä paluu sinne 2000-luvun alkuun, jolloin pikkupoikana hurahti räppiin ja jenkkikollegoiden punchlineihin. Tarkoitus oli myös tuoda kevyemmän tuotannon ohelle bassovetoisempaa kamaa ja tätä synergisen aggressiivista murinaa, jossa jalka ei nouse kaasupolkimelta tiukassakaan mutkassa.”

Kappaleesta julkaistaan video ensiviikolla ja sen ensinäyttö tapahtuu Rumban sivuilla. Ei siis muuta kuin ottamaan biisi haltuun alta ja sen jälkeen pysymään silmä kovana Rumban sivuilla.