Mitä tulee kun yhdistetään suomirap ja sirkus? – Kotimaista listahistoriaa tehnyt Teflon Brothers tänään erikoiskeikalla Helsingissä

Markus Paajala

Teflon Brothers julkaisi perjantaina 12.5. uuden levyn nimeltään Circus. Circus on siitä erikoinen levy, että Malminkartanon Teflon-veljekset onnistuivat nakuttamaan hittejä sellaisella tahdilla, että levy myi jo ennakkoon tuplaplatinaa, ollen ensimmäinen ennakkoon tuplaplatinaa myynyt suomalainen albumi.

Muuan muassa tätä Teflon Brothers juhlistaa tänään 13.5. Kaapelitehtaalla Teflon Circuksen merkeissä. Tapahtuman Facebook-sivulle voit suunnata tästä.

Voli kommentoi tulevaa keikkaa Rumban haastattelussa Tefloneiden uudeksi tulemiseksi ja tasojen nostamisen hetkeksi. Keikalla tullaan nimen mukaisesti näkemään aivan oikeita sirkustaitelijoita ja paikan päällä on monia Tefloneiden hiteistä tuttuja vierailijoita.

Lämppäreinä toimii Adi L Hasla, Sonny ja Mäkki.

Circus-levy sisältää kappaleita, jotka keräsivät ennakkoon huikeat yli 40 miljoonaa striimausta. Mukana on listahittejä kuten Pämppää, Hubba bubba ja Lähiöunelmii.

Levyn löydät useimmista suoratoistopalveluista. Lippuja keikalle myy Ticketmaster.