Mitäs nyt tapahtuu? Eminem vuokrasi kokonaisen elokuvateatterin faneilleen

Jos satut reissaamaan viikonloppuna Detroitissa, tässä sinulle matkavinkki.

02.11.2018

Jos satut viettämään tällä viikolla perjantai- tai lauantai-iltaasi Detroitissa, nyt kannattaa olla kuulolla. Rap-artisti Eminem nimittäin vuokrasi kokonaisen elokuvateatterin kahteen eri näytökseen, jotta hänen faninsa voisivat tulla katsomaan ilmaiseksi hänen uuden rap-battle-elokuvansa Bodied.

Elokuva kertoo Adam Merklinistä, jatko-opiskelijasta, joka on tehnyt opinnäytetyönsä urheilusta. Todellisuudessa hän kuitenkin haluaa ryhtyä battle-räppäriksi ja tätä unelmaa hän myös lähtee tavoittelemaan. Elokuvan edetessä päähenkilö yrittääkin selvittää elämänsä suuntaa huomaten samalla etäännyttävänsä itsensä häntä ympäröivistä ihmisistä. Elokuvan näyttelijöihin kuuluvat muun muassa räppäri Dumbfounded, Jackie Long, Walter Perez sekä Charlamagne tha God.

Tuottajina ovat toimineet Eminemin manageri Paul Rosenberg sekä Adi Shankar ja Jil Hardin. Käsikirjoituksesta on puolestaan vastannut aiemmin battle-räppärinä toiminut Kid Twist, oikealta nimeltään Alex Larsen.

Viime aikoina Eminem on ollut tuottelias myös musiikin saralla. Räppäriltä ilmestyi elokuussa uusi albumi Kamikaze ja hänen musiikkiaan kuullaan myös Marvelin tuoreessa Venom-elokuvassa.

Katso Eminemin Instagram-postaus alta.

 

Lähde: XXL

Lisää luettavaa