Miten sujuu räppäreiltä ja tuottajilta biisinteko keskellä Los Angelesin ruuhkaa?

30.03.2017

Spotify tuottaa oman ohjelmansa kilpaillakseen Apple Musicin huippusuositun Carpool Karaoken kanssa. Suoratoistopalvelu julkaisi esimakua tulevasta Traffic Jams -ohjelmastaan, katso traileri jutun alta.

Formaatissa haastetaan räppäri ja tuottaja luomaan kappale keskellä Los Angelesin pahinta ruuhkaa. Kappaleen valmistuttua kaksikon täytyy esittää se täyteen pakatulla klubilla.

Mukana ovat trailerin perusteella ainakin D.R.A.M., Southside, Joey Badass, T-Pain, Pell, Melo-X sekä Illmind. Juontajana toimii koomikko DoBoy, joka myös kuskaa muusikkoja ja juttelee mukavia luovan prosessin lomassa.

Ensimmäinen jakso ilmestyy huhtikuun 4. päivä, ja vieraina ovat autotunen kruunaamaton kuningas T-Pain ja tuottaja Southside.

Uuden ohjelman myötä Spotify kokee myös suuria muutoksia, kuten uusien julkaisujen rajoittaminen ainoastaan maksaville asiakkaille. Palvelua on kritisoitu sen salliessa ilmaiskäyttäjien pääsyn hyvin laajamittaisen katalogin pariin, erityisesti uusien albumien kohdalla. Rajoitussopimuksesta uutisoitiin muutamia viikkoja sitten ja se astunee voimaan lähikuukausina.

Traffic Jamsin tuottaa All Def Digital, jonka perustaja on multimoguli Russell Simmons. Uusia jaksoja on luvassa viikoittain.

YouTube video

Lisää luettavaa