Monsp ja HMC järjestävät naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille maksuttoman studiosession

Loistava idea tämä.

Levy-yhtiö Monsp ja HMC Publishing – musiikkikustantamo järjestävät kolmipäiväisen intensiivistudiosession hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille.

Kurssi järjestetään 13.-15.10.2020 Helsingissä.

Bootcampin idea on yksinkertainen: mukaan valitut pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten ohjaamana. Jokainen kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien sparrattavaksi. Mentoreina toimivat F, Gracias sekä Etta.

Kurssin tiedote kertoo seuraavaa:

”Studiolla työskennellään ammattimuusikoiden ja musiikintekijöiden kanssa, jotka tukevat osallistujia muun muassa tuottamisessa ja sanoittamisessa sekä antavat vinkkejä artistiutta kohti. Bootcamp-studiosession tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.”

Kursseille valitaan osallistujat avoimen haun kautta. Haku aukesi tänään, 3. päivä syyskuuta, ja se on auki 17. päivään syyskuuta saakka. Kurssi on maksuton. Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen ida at monsp.com.