Mopocalypsea kohti – kuuntele Mopon ja Jimi Tenorin single!

Jazzia ja yllätyksiä.

26.11.2018

Mopo julkaisee Jimi Tenorin kanssa levyttämänsä Acid Panama -kappaleen seiskatuumaisena singlenä 30. marraskuuta. Rumballa on ilo tarjota kyseinen teos ennakkokuunneltavaksi.

Mopo on kuratoinut We Jazz -festivaalille oman ”alafestarin” eli ”tapahtuman tapahtuman sisälle”. Lauantaina 8. joulukuuta kotimaisen voimatrion johtamalla alafestarilla ”Mopo esiintyy jossain muodossa ja muu on yllätystä”. Mopocalypse-festivaalin lisäksi Tiivistämöllä ja Mittarikorjaamolla nähdään Timo Lassy Band, Nordic Music Prize -ehdokas Kim Myhr, norjalaistrio Moskus, brooklyniläissaksofonisti Jonah Parzen-Johnson ja We Jazz -levymerkin julkaisuja remiksaava Kaukolampi.

Rumban sivuilla on vielä muutaman päivän käynnissä We Jazz -festivaalin lippuarvonta. Lisäksi pyöräytämme uuden skaban linjoille: arvomme perjantaina 30. marraskuuta kaksi kappaletta Mopon ja Jimi Tenorin seiskatuumaa. Vasta oikein soittimen alta löytyvään kysymykseen, niin olet mukana arvonnassa.

Kysymys: Mopo on levyttänyt We Jazz -levymerkille myös aiemmin. Minkä nimisen albumin We Jazz on Mopolta julkaissut?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Vastaus on Mopocalypse ja sen tiesivät muun muassa voittajiksi arvotut Jalmari Fabricius ja Antti Turkia.

Lisää luettavaa