Mopocalypsea kohti – kuuntele Mopon ja Jimi Tenorin single!

Jazzia ja yllätyksiä.

Aarni Toiviainen

Mopo julkaisee Jimi Tenorin kanssa levyttämänsä Acid Panama -kappaleen seiskatuumaisena singlenä 30. marraskuuta. Rumballa on ilo tarjota kyseinen teos ennakkokuunneltavaksi.

Mopo on kuratoinut We Jazz -festivaalille oman ”alafestarin” eli ”tapahtuman tapahtuman sisälle”. Lauantaina 8. joulukuuta kotimaisen voimatrion johtamalla alafestarilla ”Mopo esiintyy jossain muodossa ja muu on yllätystä”. Mopocalypse-festivaalin lisäksi Tiivistämöllä ja Mittarikorjaamolla nähdään Timo Lassy Band, Nordic Music Prize -ehdokas Kim Myhr, norjalaistrio Moskus, brooklyniläissaksofonisti Jonah Parzen-Johnson ja We Jazz -levymerkin julkaisuja remiksaava Kaukolampi.

Rumban sivuilla on vielä muutaman päivän käynnissä We Jazz -festivaalin lippuarvonta. Lisäksi pyöräytämme uuden skaban linjoille: arvomme perjantaina 30. marraskuuta kaksi kappaletta Mopon ja Jimi Tenorin seiskatuumaa. Vasta oikein soittimen alta löytyvään kysymykseen, niin olet mukana arvonnassa.

Kysymys: Mopo on levyttänyt We Jazz -levymerkille myös aiemmin. Minkä nimisen albumin We Jazz on Mopolta julkaissut?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Vastaus on Mopocalypse ja sen tiesivät muun muassa voittajiksi arvotut Jalmari Fabricius ja Antti Turkia.