Muistatko Blink-182:n ex-solistin kahjon ufo-akatemian? Nyt siellä työskentelee Pentagonin entisen avaruusolentotutkimusprojektin pomo sekä CIA:n tyyppejä

Ilmeisesti Tom DeLongen ufopakkomielle ei sitten ollutkaan niin höperö.

18.12.2017

Blink-182:n entinen solisti Tom DeLonge kuuluisasti jättäytyi jokunen vuosi sitten pois musahommista keskittyäkseen ufotutkimukseen.

Nykyään mies vetää To The Stars -nimistä ”ufoakatemiaa”, joka on parin vuoden aikana kerännyt rahoitusta yli 2 miljoonan dollarin arvosta ihan pelkällä joukkorahoituksella. Ja mikäs siinä, sillä sekä kahjoja musafaneja että intohimoisia ufointoilijoitahan maapallon kamaralta löytyy pilvin pimein.

Nyt on kuitenkin niin nappulat, että DeLongen instituutissa työskentelee myös ihan oikeita, maan ulkopuoliseen elämään erikoistuneita, vakavasti otettavia tutkijoita.

Consequence of Sound raportoi, että Yhdysvaltain Pentagonin salaisen ufotutkimusprojektin entinen pomo Luis Elizondo on siirtynyt DeLongen projektin palvelukseen. Elizondo kuulemma erosi Pentagonin proggiksesta lokakuussa protestoidakseen hallituksensa kiihkeää salailupolitiikkaa.

Ja kiehtovampi jopi kutsui, kyllä, entisen skeittipunkkarin leirissä.

Lisäksi DeLongen akatemiassa työskentelee entinen CIA-urakoitsija Harold E. Puthoff sekä entinen Yhdysvaltain puolustusvoimain toimihenkilö Christopher K. Millon, joka työskenteli ennen puolustusvoimain tiedustelujaoston apulaissihteerinä.

Että ehkä piankin käy ilmi, että ufoja sittenkin piileskelee jossain joulukuusen alla ja Tom DeLonge oli oikeassa alusta pitäen.

Lisää luettavaa