”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkein arvo” – Aaro630 julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Syksyllä julkaistavalta albumilta saatiin lisää maistiaisia.

22.06.2024

Parhaillaan uutta albumiaan työstävä artisti-tuottaja Aaro630 on julkaissut uuden singlen.

Perjantaina ilmestynyt Jätkät on rehellinen punk-kappale maailmanmenoon kyllästyneistä ihmisistä. Kyseessä on myös viimeisin julkaisu Paha maa -nimiseltä kakkosalbumilta, joka nähdään myöhemmin syksyllä. Aiemmin albumilta on kuultu muun muassa Lauri Haavin fiittaama Vailla valoo sekä TikTokissa suosiota niittänyt Vampyyrit. Aaro630 on kertonut uudesta kappaleesta sekä tulevasta levystä seuraavaa:

”Tää biisi synty nopeesti ja sen tekeminen oli helppoa ja hauskaa. Se esittelee syksyllä julkaistavan Paha maa -albumin toisen puolen, jossa oon lähteny tekemään rock-musiikkia. Henkilökohtaisesti mua ärsyttää musiikin tekeminen laskelmoiduista ja taloudellisista lähtökohdista sekä materialistisuuden lisääntyminen. Jätkät -single ja tuleva Paha maa -albumi toimivat kritiikkinä ja antiteesinä tälle kaikelle. Hiomatonta ja rumaa.”

Albumin on kerrottu edustavan uudenajan suomirock-melankoliaa. Levyn teksteissä käsitellään päiväkirjamaisesti artistin vuotta ja tunteiden kirjoa – aina  katkeruudesta uuteen rakkauteen ja menetysten syvään suruun.

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkein arvo. Oon pohtinut mitä suomalainen melankolia voi olla tässä päivässä ja tuleva albumi on mun näkemys siitä. Halusin pitää albumin ilmaisun mahdollisimman puhtaana ja luonnosmaisena, jotta mahdollisimman moni pystyy samaistumaan”, Aaro630 summaa.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa