Music x Median toimitusjohtaja vaihtuu

Onnea asianosaisille!

06.06.2023

Music x Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jani Jalonen.

Jani Jalonen siirtyy Music x Median toimitusjohtajaksi 1.8.2023 alkaen hollantilaisen tekijänoikeusjärjestön, Buma/Stemran, online-lisensoinnin spesialistin tehtävästä. Hän on aiemmin urallaan toiminut mm. Teoston asiakkuusjohtajana, Genelecin markkinointijohtajana sekä Elements Music Oy:n toimitusjohtajana.

“Olen iloinen ja otettu siitä, että pääsen rakentamaan Music x Median kasvua ja uutta tulevaisuuden suuntaa. Music x Media on lähtenyt rohkeasti kohti uutta. Haluan olla jatkamassa ja vauhdittamassa tätä kehitystä. Samalla uskon, että Music x Media voi antaa merkittävän panoksen koko suomalaisen musiikkialan ja laajemmin luovien alojen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Luovien sisältöalojen kasvusopimusmalli on tästä hyvä esimerkki. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ja on hienoa olla mukana”, Jalonen kertoo tiedotteessa.

Suomalaista musiikkialaa 1980-luvun lopulta asti kehittänyt Music x Media toteutetaan uuden toimitusjohtajan luotsaamana Tampereella, 4.–7.10.2023. Nelipäiväinen ammattilaistapahtuma ja kohtaamispaikka musiikki- ja luovien alojen ammattilaisille järjestetään tänä vuonna jo 34. kertaa.

Nykyinen toimitusjohtaja Kaisa Rönkkö siirtyy Taiteen edistämiskeskuksen johtajaksi 1.8. alkaen.

Lisää luettavaa