Musiikki- ja media-ala palkitsee jälleen omiaan

Industry Awards -gaala järjestetään lokakuussa.

05.09.2018

Vuoden 2018 musiikki- ja media-alan Industry Awards -ehdokkaat on julkistettu. Vuosittainen Industry Awards on alan sisäinen palkintogaala, jonka voittajat valitsevat alalla työskentelevät ammattilaiset. Ehdokkaita kerättiin kyselyllä, johon osallistui lähes 700 vastaajaa.

”Lisäsimme tänä vuonna uusia kategorioita, joiden tarkoituksena on esimerkiksi huomioida entistä paremmin ne henkilöt, jotka tekevät tärkeää työtä toimistoissa mutta pääsevät harvoin parrasvaloihin. Halusimme myös nostaa nuoria ammattilaisia, jotka tuovat alalle uusia tuulia.Uudet kategoriat kiinnostivat selvästi vastaajia, ja saimme paljon erilaisia ehdotuksia”, kertoo vt. toimitusjohtaja Tiina Vihtkari.

Industry Awards -palkinnot jaetaan tänä vuonna 23. kerran. Vuoden toimittajaksi ovat ehdolla Arttu Seppänen, Ida Karimaa, Laura Vähähyyppä, Minna Lindgren, Teppo Vapaus ja Visa Högmander. Vuoden kotimaiseksi musiikkimediaksi ovat ehdolla Basso, Helsingin Sanomat, Kaaoszine, Nälkä, Soundi ja YleX. Vuoden ohjelma-/musiikkipäällikön tittelistä kisailevat Henri Pulkkinen, Jussi Mäntysaari, Niina Jokiaho ja Tapio Hakanen. Vuoden radiosta puolestaan Radio Helsinki, Radio Nova, Radio NRJ Finland, Radio Suomipop ja YleX. Kaikki kategoriat ja ehdokkaat löydät tästä klikkaamalla.

Industry Awards -voittajat palkitaan Musiikki & Median yhteydessä järjestettävässä gaalassa Tampereella perjantaina 5. lokakuuta.

Lisää luettavaa