Myös kolkon synapopin puolella hallitaan sensuellien ja eroottisten musiikkivideoiden jalo taito

23.07.2013

Asian havainnollistaa Soft Metals -yhtyeen tuore voyeuristinen teos.

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rumbablogissa ei olekaan nyt ainakaan pariin viikkoon esitelty yhtään eroottisesti virittynyttä musiikkivideouutuutta, joten on korkea aika tehdä tähän jälleen muutos.

Arvostetun Captured Tracks -levymerkin artisteihin kuuluva Soft Metals on Ian Hicksin ja Patricia Hallin muodostama duo, joka esittää minimalistista ja alakuloista syntikkapoppia.

Kaksikon biisistä Tell Me on nyt julkaistu musiikkivideo, joka on kuitenkin kaikkea muuta kuin alakuloinen tai kolkko. Video nimittäin vie katsojan tirkistelemään lähietäisyydeltä nuoren pariskunnan varsin intohimoiseksi yltyvää suutelemista, joka on samalla neliminuuttisen videon ainoa sisältö.

Aiemmin tämän kesän aikana tutkiskelemamme eroottiset musiikkivideot ovat olleet lähes poikkeuksetta melkoisen rasvaisia ja riettaita, joten kyseinen Tell Me on hillityssä aistikkuudessaan jopa ihan sivistyneen piristävää vaihtelua. Kaiken lisäksi itse biisikin on varsin pätevä.

Tsekkaa lievää konttorihäveliäisyyttä vaativa klippi alempaa. Videolla esiintyvä pariskunta ei ole muuten itse yhtye, vaan video perustuu näyttelijöiden esittämään lyhytelokuvaan Hardcore.

Lisää luettavaa