Myös valtakunnallinen musiikkitapahtumien verkosto ja edunvalvontajärjestö LiveFIN ry ottaa kantaa tapahtuma-alan puolesta

Tärkeitä sanoja.

Paperi T Tavastialla
Teemu Fiilin

Kerroimme tänään täällä, miten muun muassa Anssi Kela ja Vesala ovat ottaneet kirjoituksillaan kantaa tällä hetkellä vallitsevaan tapahtuma-alan kriisiin.

Nyt myös  valtakunnallinen musiikkitapahtumien verkosto ja edunvalvontajärjestö LiveFIN ry on ottanut kantaa tällä hetkellä vallitseviin koronaoloihin.

”Jokaisella suomalaisella on oikeus musiikkiin! Myös LiveFIN ry:n yli 60 jäsentä pitävät siitä huolta. Kotimaiset klubi- ja konserttijärjestäjät, festivaalit, kulttuuritalot, ohjelmatoimistot, managerit, järjestöt ja elävän musiikin ammattilaiset muistuttavat, että koronakriisissä musiikki on tärkeämpää kuin koskaan. Se sanoittaa tunteitamme, edistää hyvinvointiamme ja synnyttää yhteisöllisyyttä”, LiveFIN ry kertoo sivuillaan ja jatkaa:

”Musiikki on kasvava toimiala, joka työllistää yli 30 000 ammattilaista. Heidän työnsä mahdollistaa kokemuksemme, lempibiisimme ja yhteiset hetkemme. Jokaisella heistä on oikeus tehdä työtään.”

Katso koko postaus alta.