Myynnissä todellinen Prince-harvinaisuus: Artistin naispuolisen alter egon julkaisematon albumi

Princen anonyymiksi julkaisuksi suunniteltu Camille -EP on mukana komean vinyylipaketin huutokaupassa.

Jos haluat saada Princeä fanittavat kaverisi vihreiksi kateudesta, kannattaa kaivaa kuvetta ja investoida artistin ultraharvinaiseen älppäriin. RR Auctionsin tuore huutokauppakohde nimittäin sisältää Princen vuoden 1986 Camille -LP:n, jonka julkaisu peruttiin vain pari viikkoa ennen ilmestymispäivää.

Camille oli tarkoitus julkaista Princen naispuolisen alter egon nimellä, ja se sisältää Rolling Stonen mukaan kahdeksan funk-raitaa, joilla Princen laulua on hieman nopeutettu. Albumin kappaleista osa julkaistiin myöhemmin uusina versioina esimerkiksi Sign ’O’ the Times -albumilla, mutta avausraitaa Rebirth of the Flesh ei ole koskaan julkaistu virallisesti. On epäselvää, kuinka monta kappaletta Camille-albumia ehdittiin painaa ja kuinka monta niistä on säilynyt.

Camille myydään osana pakettia, joka sisältää 19 soittamatonta Princen vinyylijulkaisua, esimerkiksi When Doves Cry –promosinglen. Levyt ovat peräisin Karen Kattringerilta, joka työskenteli muun muassa Princen kiertuemanagerina 1980-luvulla.

Huutokaupalla on parhaillaan hintaa yli 4 800 dollaria, ja kohde on auki vielä muutaman päivän.

Lisää luettavaa