”Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri” – Mikael Gabrielilta uusi ep ja ainutlaatuinen keikka Tavastialle

Nyt ei maata riippumatolla.

Mikael Gabriel julkaisi perjantaina 7. heinäkuuta uuden 6K-ep:n. Ep sisältää MD$:n tuotantoa ja esittelee Mikael Gabrielista räpimmän puolen, jota on kuultu myös miehen Faktoi-aliaksella julkaistuilla kappaleilla.

Ep:n lisäksi Gabrielin leiristä tiedotetaan Tasoi rap showsta, joka nähdään Tavastialla La 2.9.2017. Liput tälle K-18 keikalle saa Tiketistä alkaen 26 euroa.

Keikalla ei kuulla Riippumaton kaltaisia hittejä vaan Gabrielin räpimpää osastoa, kappaleita joita hän ei ole aiemmin millään keikoillaan esittänyt.

Uudesta ep:sta räppäri kertoo tiedotteella näin: ”Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppäämien on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa. Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon”.

Gabrielin Faktoi-kappeleista voit lukea lisää jutun alta.