Toxic-liput arvottu

Susanna Leinonen Companyn trilogian keskimmäinen osa Aleksanterin teatterissa 9.12.

02.12.2021

Susanna Leinonen Company esitti juuri nykytanssiteoksensa Bodyn, johon Rumbakin oli paikan päällä tutustumassa. Body oli naisen kehoon suuntautuneita odotuksia kuvanneen trilogian päätösosa, jota muiden muassa HS ylisti. Trilogian edellinen osa, Toxic, esitetään Aleksanterin teatterissa Helsingissä torstaina 9. joulukuuta. Fyysisen ja röyhkeäksikin kuvatun nykytanssiteoksen ääniraitana soi muun muassa kokeellista elektronista musiikkia artisteilta, kuten Puce Mary ja Forest Swords.

”Toxic koukuttaa katsojansa ja nauttii saamastaan huomiosta. Se antautuu valtavirran vietäväksi, antaa kehon kauppatavaraksi eikä kysy lupaa kommentoida. Toxic on brutaalin aikamme tuote”, teoksesta kerrotaan.

Arvomme kaksi kahden hengen lippupakettia Toxicin esitykseen. Vastaa alta löytyvään kysymykseen oikein, niin olet mukana tiistaina 7. joulukuuta suoritettavassa arvonnassa.

Kysymys: Mikä on tanskalaisen noise-artisti Puce Maryn oikea nimi?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Puce Maryn oikea nimi on Frederikke Hoffmeier. Sen tiesivät muun muassa voittajiksi arvotut Taru Mäkitalo ja Harri Kuokkanen.

Lisää luettavaa