Neil Gaimanin The Sandman-sarjakuva saapuu Netflixiin – sarjan ensimmäinen traileri tuottaa orgastisia tunteita faneille

The Sandman sai trailerin.

Neil Gaimanin sarjakuvateokseen The Sandman perustava sarja saapuu Netflixiin. Se kertoo Nukkumatin eli Sandmanin eeppisen tarinan.

Sarjaa on odoteltu jo parin vuosikymmenen ajan. Julkaisupäivää sarjalle ei ole vielä annettu, mutta viikonloppuna siitä saatiin ensimmäinen traileri. Paljoa ei trailerilla vielä näytetty, mutta ainakin sarjakuvan faneilta pääsi kollektiivinen, liki orgastinen huokaus. Ainakin tämän lyhyen pätkän perusteilla tuleva sarja seuraa hyvinkin tunnollisesti sarjakuvan tapahtumia.

Pääosaa eli Sandmania sarjassa näyttelee Tom Sturridge. Kuoleman roolissa nähdään Kirby Howell-Baptiste.

Muita mukana olevia näyttelijöitä ovat muun muassa Stephen Fry, Boyd Holbrook, Charles Dance, David Thewlis, Jenna Coleman, Patton Oswalt, Joely Richardson, Asim Chaudhry sekä Sanjeev Bhaskar.

Samalla Netflix julkaisi videon, joka avaa sarjakuvasta tietämättömille sen tarinaa ja perusideaa. Mikäli aikuiseen makuun tehty graafinen mestariteos ei ole tuttu, niin hopi hopi vaikka kirjastoon!