Neljän vuoden levytystauko ohi – Pariisin Kevät julkaisee uutta musiikkia aivan pian

Pariisin Kevät palaa.

16.11.2023

Pariisin Kevät palaa yli neljän vuoden mittaiseksi venyneeltä levytystauoltaan. Yhtyeen kahdeksannen studioalbumin ensimmäinen single Haaveet, haaveet ilmestyy huomenna perjantaina 17. päivä marraskuuta. Uusi, vielä nimeämätön albumi julkaistaan ennen kesää 2024.

Bändin johtohahmo Arto Tuunela kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Ajattelen, että Haaveet, haaveet on laulu tutun ja turvallisen hylkäämisestä. Halusta mennä kohti tuntematonta. Epävarmuuden, kaaoksen, uskon ja epäuskon tunteista. Maagisen ajattelun ja järjen kamppailusta. Haaveiden vääjäämättömästä voimasta. Ne tähdet on huimaavan kaukana”, ja jatkaa:

”Mä luulen, että tämän biisin ja tulevan albumin tunnistaa Pariisin Kevääksi nopeasti, vaikka sillä ei toisteta jotain, jota me ollaan jo aiemmin tehty. Mä oon melko varma, että tulevat laulut yllättää positiivisesti Pariisin Kevään ystävät. Ja ehkä muutaman vihaajankin.”

Albuminkin linja on selvä, kertoo Tuunela.

”Samoin kuin Haaveet, haaveet -laulussa, koko albumilla haetaan sellaista makeaa pistettä unelmoinnin ja haaveilun ja toisaalta ajoittain kylmän ja betonisen todellisuuden välimaastossa. Ehkä tää on meidän joku yritys tehdä eskapismista hyvää ja merkityksellistä. Mun toive on että meidän musaan voi paeta, mut silleen että siitä saa jotain lohtua ja energiaa. Mulle se ainakin toimii niin.”

Lisää luettavaa