Nicki Minaj menee naimisiin

Asia paljastui Minajin omassa radio-ohjelmassa.

23.06.2019

Nicki Minaj on menossa naimisiin poikaystävänsä Kenneth Pettyn kanssa. Asia paljastui Minajin oman Queen Radion perjantaisessa lähetyksessä (21.6.): ”Saimme luvan avioliittoon (marriage license)” Minaj julisti ohjelmassaan.

Minaj on myös kertonut olevansa hyvin onnellinen, eikä aio tehdä sen suhteen kompromisseja. Lisäksi hän kertoo, ettei ole raskaana, mutta että se on suunnitelmissa tulevaisuudessa.

Minajin ja Pettyn suhdetta kohtaan on kohdistettu paljon arvostelua Pettyn rikostaustan vuoksi. Pettyllä on rikostuomiot ensimmäisen asteen raiskausyrityksestä (first-degree attempted rape) sekä taposta. Minaj on näistä tiedoista huolimatta puolustanut aina kumppaniaan julkisuudessa. Heidät nähdään yhdessä myös Minajin uuden Megatron-singlen musiikkivideolla, jossa Minaj räppää seuraavat sanat: ”He just came out of prison / Bitches be talking shit, but they ain’t got a pot to piss in”

Petty on Minajin nuoruudenrakastettu. He tapasivat ensimmäisen kerran, kun Minaj oli vain 16-vuotias asui vielä New Yorkin Queensissä. Petty on myös hiljattain tatuoinut kaulaansa Minajin oikean etunimen Onika.

Lisää luettavaa