Nicki Minajin uusi parisuhde sai vahvistuksekseen tatuoinnin – sosiaalista mediaa kuohuttaa poikaystävän vankilatausta

Nicki Minajin ja Kenneth Pettyn suhteesta on ilmeisesti tulossa vakava.

23.12.2018

Nicki Minajin ja hänen poikaystävänsä Kenneth ”Zoo” Pettyn suhde on ilmeisesti muuttumassa vakavaksi. Artistin äskettäin Instagramissaan esittelemä sydänkäpynen on nimittäin tatuoinut kaulaansa Minajin virallisen etunimen ”Onika”.

Asia tuli ilmi Minajin Instagramiinsa lataamallaan videolla, jossa hän kuvaa ensin itseään etukameralla kysyen samalla poikaystävältään sattuiko tatuoinnin ottaminen, johon mies vastaa, ettei ollenkaan. Tämän jälkeen kamerakulma vaihtuu kuvaamaan miehen uutta tatuointia.

Poikaystävä Kenneth Pettyn taustoja on selvitelty mediassa ja on saatu selville, että hän on istunut noin neljä vuotta vankilassa tuomittuna raiskauksen yrityksestä. Petty oli rikoksen tapahtumahetkellä 16-vuotias.

Myöhemmin hänet on myös tuomittu ilmeisesti jengitoimintaan littyvästä taposta seitsemän vuoden vankeuteen. Petty vapautui vankilasta vuonna 2013.

Artistin esiteltyä uuden poikaystävänsä sosiaalisessa mediassa kävi ilmi, etteivät edes kaikki Minajin fanit eivät ole iloisia artistin uudesta poikaystävästä. Minaj itse vastasi kritiikkiin Pettyn historiasta sanoen, että sosiaalisessa mediassa ihminen ovat samaan aikaan ”tuomari, tuomaristo ja teloittaja” ja sanoo, että täydellisiä ihmisiä on olemassa vain sosiaalisessa mediassa, ei tosielämässä.

Katso video tatuoinnista alta.

Muokattu 23.12.2018 klo 21.56.

Lisää luettavaa