”Ensi viikolla minulla on enemmän Hot 100 -hittejä kuin yhdelläkään naisella ikinä koko maailmassa” – Nicki Minaj on tekemässä uskomatonta historiaa

Nicki Minajilla on hittejä kuin Cecilia Braekhusilla.

11.03.2017

Nicki Minajilla menee kohtalaisen hyvin. Eilen hän julkaisi peräti kolme uutta singleä. Niistä voit lukea lisää vaikkapa täällä.

Todellinen jymytemppu on kuitenkin se, että Nicki Minajilla on nyt yhtä paljon kappaleita Hot 100 Hits -listalla kuin Aretha Franklinilla, eli käsittämättömät 73. Aretha Franklin oli aiemmin kyseisen listan menestyneinen naisartisti, nyt Nicki Minaj nousi hänen rinnalleen.

Tämä ei tarkoita sitä, että Minaj olisi ensinnäkään ikinä julkaissut 73 kappaletta. Minajilla on paljon eri yhteiskappaleita, joiden avulla on listalle myös päässyt. Viimeisimpänä yhteistuotos Gucci Manen kanssa.

Todella iso juttu on se, että hyvin todennäköisesti Minaj nousee ensi viikolla naisartistien ykköseksi aivan yksinään. Parhaimmassa tapauksessa biisimäärä on tuolloin jo 76.

Räppäri-laulaja on itse siitä erittäin varma ja kirjoitti aiheesta Instagram-postauksessaan seuraavasti: ”Ensi viikolla minulla on enemmän Hot 100 -hittejä kuin yhdelläkään naisella ikinä koko maailmassa”. Miksipä ei olisi.

Minaj on helposti tämän hetken seuratuimpia artisteja, jonka uusia julkaisuja kuunnellaan korvat höröllä ympäri maapalloa. Eikä pidä unohtaa myöskään sitä, että uusissa julkaisuissa reipasta vetoapua antavat Lil Wayne ja Drake. Myös heillä menee musabisneksessä ihan kiitettävästi, molemmilta löytyy Hot 100 -biisejä makoisat 132 kappaletta per naama.

Jos Nicki Minaj jatkaa tiheää voittokulkuaan, niin kollegat kuten Chris Brown (82) ja Kanye West (80) ovat helposti ohitettavissa. Eniten Hot 100 -kappaleita on onnistunut nakuttamaan Glee Cast. Suositusta tv-sarjasta on noussut listahittejä 207 kappaletta. Yksittäisenä artistina tässä kategoriassa pärjäävät parhaiten edellä mainitut Lil Wayne ja Drake.

Suosittelemme tsekkaamaan edellä mainitun Minajin somepostauksen alempaa. Julkaisussaan Minaj ottaa listasijoituksensa lisäksi kantaa myös muihin kovin ajankohtaisiin kuvioihinsa.

Minajin parhaiten Billboardin listoilla menestynyt hitti on Superbass. Parhaiten menestynyt vierailu on taasen Bang Bang artistien Jessie J ja Ariana Grande kanssa. Molempien biisien videot löydät somepostauksen alta.

#NoFrauds #FactsOnly ft @champagnepapi & @liltunechi #YoungMoneyTilTheDeathOfMe committing perjury #IGotB4andafterPicturesOfYourSurgery #StopSurgeryShamingB4IPostThem #Fraud diss records can't be lies. Great diss records are FACTS. But here @ Young Money, we don't do diss records, we drop HIT RECORDS & diss u ON them. I got a bunch more on cock. Pauz. The greats took 3 months to respond to diss records. Queens don't move on peasant time. Queens shut down Paris, then drop hits on #QueenTime. I love my fans. Y'all the real MVP's. Been writing my own raps since I was 11. GOD knows. Next week I'll beat Aretha for the most Hot 100 hits on billboard by ANY woman in the world EVER in the history of music. Stay in your bum ass place. Jealousy gets u no where. Love to all my bad btchs. Now I got a countdown of my own for Sheneneh. U got 72 hours to drop a hit and I'll give u half a million dollars if u can book ANY show or interview w/o mentioning the Queen name. On another note, my album is nothing but waves. Lol my babies, you're gonna get your complete LIFE. love u guys so fkn much. Let's go. #NoFrauds #ChangedIt #RegretInYourTears Reggie Martin and S/O to Lady Luck for spkn facts. They act like they didn't see her interview tho. Lol 😘😘😘😘

Henkilön Nicki Minaj (@nickiminaj) jakama julkaisu


Lisää luettavaa