”Niin pitkä tauko musiikin julkaisusta, että vartijat eivät tunnistaneet” – jenkkiräppärin sekoilu Suomessa naurattaa ulkomailla

Lil Uzi Vert joutui kahnauksiin, mutta pääsi pälkähästä.

Youtube

Kuten useat lehdet Suomessa ovat uutisoineet, Lil Uzi Vert käyttäytyi erikoisesti Weekend Festivalissa, jossa esiintyi perjantaina. Lil Uzi Vert aiheutti jo siinä mielessä hämmennystä, että perui nipun keikkoja muissa maissa, mutta saapui kuitenkin Suomeen, toisin kuin vaikka kollegansa Travis Scott.

Lil Uzi Vert heitti keikkansa ilmeisen kunnialla, heittäytyen yleisöön 4 metrin korkeudesta ja ollen aivan yhtä riehakas, kuten keikoillaan aina.

Riehakkuus ei jäänyt tähän, vaan Lil Uzi Vert aiheutti melkoista hämmennystä kollegansa Gunnan keikalla. Lil Uzi Vert päätti rynnätä morjestamaan kaveriaan ilman mitään artistipasseja tai muita tunnusmerkkejä. Tämä ei suomalaisille järjestyksenvalvojille sopinut ja Lil Uzi Vert oli saamassa nopeat lähtöpassit lavalta – aivan kuten kuka tahansa muukin olisi saanut.

Räppärin onneksi Gunna ja hänen dj huomasivat kuka on kyseessä ja vapauttivat ystävänsä järjestyksenvalvojien otteesta. Tämän jälkeen Lil Uzi Vert aukoi vielä hetken päätään yhdelle järkkäreistä, mutta rauhoittui sitten ja pisti tanssiksi.

Tämä on herättänyt huvitusta ulkomailla, kun suosittu Instagram-tili Daquan julkaisi videon tapauksesta sivullaan.

Videon saatteeksi Daquan kirjoitti, että Lil Uzi Vert on pitänyt niin pitkän tauon musiikin julkaisusta, että Gunnan vartijat eivät tunnistaneet häntä.

Kommenteissa asialle nauretaan lisää. Heidän mielestään Lil Uzi Vert olisi pitänyt päästä vapaaksi vain jos hän julkaisee tulevan levynsä Eternal Ataken. Yksi taas huomautti siitä, kuinka raivokkaasti Lil Uzi Vert käyttäytyi ja hetken päästä tanssi kuin ”hölmöläinen”.

Osa taas pani merkille Lil Uzi Vertin anovan katseen Gunnaa kohtaan. Onneksi kaikki päättyi hyvin ja henkilövahingoilta vältyttiin.

Katso mainittu somepostaus alta ja sen alta yksi Lil Uzi Vertin uudemmista musiikkivideoista.