No nyt! Funk metalin superyhtye heittää erikoiskeikan kesällä – nähdäänkö Mike Muir ja Robert Trujillo myös Suomessa?

Infectious palaa lavoille!

Infectious Grooves is in the house!

Funk metalin todellinen superyhtye Infectious Grooves soittaa erikoiskeikan Ranskan Hellfest-festivaaleilla ensi kesänä.

Keulakuvansa, Suicidal Tendencies -legenda Mike Muirin lisäksi bändissä soittavat festivaalikeikalla Metallicasta nykyisin tunnettu Robert Trujillo, Suicidal Tendencies -kitaristi Dean Pleasents sekä Suicidal Tendenciesistä, Bad Religionista ja Avenged Sevenfoldista tunnettu rumpali Brooks Wackerman. Alkuperäisellä rumpalilla eli Jane’s Addiction -kannuttaja Stephen Perkinsillä on muita kiireitä, mutta eipä Brooks mikään huono korvaaja ole. Näistä soittajista Muir, Pleasants sekä Trujillo ovat olleet mukana bändin ensimmäisestä albumista lähtien.

Ja jos tämä ei vielä riitä, niin toisena kitaristina erikoiskeikalla toimi ex-Faith No More -kepittelijä Jim Martin.

Saas nähdä, tekisikö yhtye enemmänkin keikkaa Euroopassa. Suomessa bändin luulisi keräävä kohtalaisen kiihkeän fanikunnan joten annas kattoa, nähtäisiinkö kokoonpano myös täällä.

Niin, ja mainittakoon myös, että Muirin ja kumppaneiden Suicidal Tendencies soittaa sekin keikan samoilla festivaaleilla eri päivänä, joten kiirettä pitää. Ja ”Suikkarit” sopisi toki myös paremmin kuin hyvin sekin suomalaisfestivaaleille….

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa