No nyt on niin söpöä että ällöttää – liikuttunut Kendrick Lamar katsoo, kun areenallinen faneja räppää ”Humble”-hitin ulkoa

Fanit rakastavat Lamaria ja Lamar rakastaa faneja.

Kendrick Lamar

Heti Kendrick Lamarin virallisen DAMN.-kiertueen ensimmäisellä keikalla Arizonan Glendalessa koettiin elämää suurempi hetki, kun käsittämättömän valtava areena täynnä faneja veti räppärin sanattomaksi.

Humble-biisiä esittäessään Lamar heitti ilmoille ”my left stroke just went viral” -rivin ja sulki suunsa. Perus rokkistaraele sinänsä: ideana oli katsoa tyytyväisenä, josko uskollisimmat fanit yleisössä jatkaisivat säkeen loppuun.

Arizonan asukit eivät ainoastaan täydentäneet Lamarin seuraavaa lausetta, vaan yhtäkkiä koko jättimäinen stadioni veti yhteen keuhkoon sekä säkeen, että sitä seuraavan kertosäkeen, että levyllä Lamarin vetämät lyhkäiset adlibit kermana kakun päälle.

Ehkä hienoin hetki koko alla olevalla videolla kuitenkin on Lamarin reaktio. Mies ei kykene puhumaan pitkään hetkeen, ennen kuin vihdoin virkkaa selvästi otettuna: ”Arvostan teitä kaikkia ihan helvetisti.”

Siis kyllä melkein etoo tällainen sydäntä lämmittävä äitelyys.