Nummela Art Night kokoaa yhteen vaihtoehtoisemman laidan kärkitaiteilijoita – esiintymässä muun muassa Paperi T, Arppa ja Lauri Haav

Tapahtuma järjestetään jälleen lokakuussa.

16.07.2023

Taide- ja musiikkifestivaali Nummela Art Night järjestetään tänä vuonna lauantaina 7. lokakuuta. Poikkitaiteellisen festivaalin tapahtumapaikkana toimii tällä kertaa Nummelan Pajuniityssä sijaitseva Aura Light Certos Areena ja sen lähiympäristö.

Musiikkia, katutaideseiniä, teoskokonaisuuksia sekä installaatioita tarjoavassa tapahtumassa on jälleen luvassa näyttäviä ja puhuttelevia teoksia Suomen huipputaiteilijoilta. Tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät Paperi T, Arppa, Lauri Haav, Isaac Sene, Moshimoshi, Knife Girl, Mura, Michael Bleu, Suhina Kollektiivi, Irene Kostas ja Antti Kneckt.

”Olemme saaneet kiinnitettyä syksyn tapahtumaan laadukkaan ja edustavan kattauksen tämän hetken vaihtoehtoisemman laidan kärkitaiteilijoita; taiteen ja kulttuurin kentän innoittajia ja uudistajia. Luvassa on taas edellistä vuotta värikkäämpi ja monipuolisempi kokonaisuus. Tänä vuonna panostamme eritoten alueen visuaaliseen ilmeeseen ja taianomaiseen tunnelmaan, jota kannattaa tulla aistimaan myös Vihdin ulkopuolelta. Bussit kulkee tapahtumaan ja tapahtumasta kotiin. Esimerkiksi Kampista matka-aikaa Nummelaan kertyy suunnilleen saman verran kuin Pasilasta keskustaan”, tapahtuman tuottaja Tommi Muhli kertoo.

Nummela Art Nightin ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä hintaan 25 euroa. Tapahtumassa on rajattu anniskelualue, mutta muutoin tapahtuma on ikärajaton ja tänä vuonna uutena järjestelynä alle 7-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan 5 euron hintaisella lastenlipulla.

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Lisää luettavaa