”Nuori rakkaus kolisee ja sattuu. Ja siks se on niin kaunista!” – Rumban ensiesityksessä Onni Boin musiikkivideo, jolla pääosaa näyttelee Versace Henrik

Ensiesityksessä Onni Boin ensimmäinen musiikkivideo.

19.04.2019

Onni Boi, yksi tämän hetken kiinnostavimmista elektropop-tapauksista, julkaisi videon maaliskuun lopussa ilmestyneelle kappaleelleen Tides. Kyseinen video on Onni Boin ensimmäinen, ja se saa nyt ensiesityksensä Rumban sivuilla.

Video on kuvattu tammikuisessa Helsingissä, -20 asteen pakkasessa ja filmille ovat tallentuneet paitsi kylmyys ja lumi, myös nuoren rakkauden lämpö. Päänäyttelijänä videolla toimii Versace Henrik ja muita osia näyttelevät Ahti Kulo sekä Kimmo Hämäläinen. Videon ohjaaja on Kristian Lindén ja tuottaja Matias Autio.

Onni Boi luonnehtii videon työstämistä ja tunnelmia seuraavasti:

”Tides on ensimmäinen Onni Boi -vidi. Epäröin pitkään musiikkivideon tekemistä. Osin siks että ne liian usein näyttää mun mielestä vaatemainoksilta tai sellaselta yleiseltä lifestyle stock -materiaalilta. Merkityksellinen tarinankerronta ei oo helppoa. Tiistain supertaitavalla porukalla oli halu kertoa pieni tarina isolla tunteella, tuottaa jotain aitoa ja ajatonta. Niiden visioon oli helppo yhtyä.”

”Tidesin videossa muistot yhdestä vuorokaudesta seuraa loppuelämän, päähän ja ihon alle jää kuvia jotka ei jätä rauhaan. Itse biisiä kuljettaa sellanen heittäytymisen ja sen pelkäämisen ajatus. Video mun mielestä ruumiillistaa tän koskettavasti, ehkä myös esittää vilpittömän vastalauseen sille pelolle. Nuori rakkaus kolisee ja sattuu. Ja siks se on niin kaunista!”

Musiikkivideon näet alta.

Lisää luettavaa