Nuori suomalaisyhtye tekee poppia 5 Seconds of Summerin, Halseyn ja The 1975:n jäljillä – joko saa puhua uudesta vientitoivosta?

Pastel Stereo julkaisi ensimmäisen singlensä.

Pastel Stereo on kaksi vuotta sitten perustettu yhtye, joka julkaisi tänään esikoissinglensä Disappear. Kappaleen musiikkivideo tulee julki tänään klo 18. Nuoren bändin esikuvia ovat 5 Seconds of Summer, Halsey ja The 1975.

Biisin on tuottanut tuottaja-lauluntekijä Colin Brittain (Papa Roach, 5SOS, ONE OK ROCK, A Day To Remember), joka oli tutustunut heidän demoonsa, innostunut musiikin skandinaavisesta soundista ja kutsui yhtyeen lokakuussa 2019 Los Angelesiin äänityksiin. Disappear-kappaleen tekijätiimiin kuuluvat myös Chris Greatti (YUNGBLUD & Halsey, YUNGBLUD & blackbear, Machine Gun Kelly) ja Elijah Noll, joka on uuden American Teeth -yhtyeen keulakuva.

”Disappear kertoo elämänmuutoksesta. Muutin 16-vuotiaana Etelä-Pohjanmaalta Helsinkiin unelmien perässä. Huomasin kaipaavani vanhoja kavereita ja pikkuhiljaa kaikesta menneestä oli jäljellä vain muistot”, bändin solisti Eemeli Erkinheimo kertoo.

Pastel Stereon kakkossingle julkaistaan kesällä ja EP:n vuoro on syksyllä.

Kuuntele kappale alta.