Nykyprogen rapein yhtye Saimaa julkaisee uuden albumin pian – supermegaturbo-keikka tiedossa myös

Saimaa julkaisee varsinaisne möhkäleen.

Tehosekoittimisesta kai parhaiten muistetun ja tunnetun Matti Mikkolan Saimaa –yhtye julkaisee uransa kolmannen albumin 22.12.2017.

Urheilu-Suomi -albumi on vaatimattomat 160 minuuttia musiikkia sisältävä tuplalevy. Se on syntynyt rinta rinnan Ylellä parhaillaan esitettävän Urheilu-Suomi -dokumenttisarjan kanssa. Saimaan Urheilu-Suomi -albumi on itsenäinen teos, jonka musiikkia kuullaan televisiossa esitettävässä dokumenttisarjassa.

Progemöhkäleen julkkarikeikka järjestetään Bar Loosen intiimissä klubiympäristössä lauantaina 27.1.2017.

”Minun piti alun perin tehdä tunnusmusiikki Urheilu-Suomi–dokumenttisarjaan normaalina päivätöinäni. Aloin kuitenkin haaveilla ideasta tehdä tunnari erityisellä tavalla, omalla Saimaa-bändillä. Ylellä innostuttiin ideasta ja se pian se laajeni koko sarjan musiikin toteutukseen sekä kokonaiseen teema-albumiin. Kävi ilmi, että urheilumaailma oli aivan erityisen inspiroiva teema. Onhan urheilu tosi esteettistä ja rytmikästä ja dramaattista”, valottaa Matti Mikkola levyn ensiaskelia.

Saimaan edellinen Helsingin klubikeikka G-Live Labissa myytiin loppuun hujauksessa, joten liput kannatta hankkia keikalle heti.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Uutta Saimaa-musiikkia voit kuunnella täältä.

Lisää luettavaa