Nykysäveltäjä Sarah Davachi ja new age -muusikko Laraaji esiintyvät Helsingissä huhtikuussa

Mielenkiintoisia keikkauutisia.

18.02.2023

Kanadalainen nykymusiikin tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Sarah Davachi ja yhdysvaltalainen new age -muusikko Laraaji saapuvat Suomeen keväällä. Artistit esiintyvät Helsingin Temppelinaukion kirkossa maanantaina 24. huhtikuuta.

Elektroakustisen ja minimalistisen musiikin säveltäjä Sarah Davachi käyttää moniulotteisten sävellyksiensä syntyyn laajaa instrumenttien kirjoa analogisyntetisaattoreista ja samplereista ihmisääneen sekä monipuolista akustisten instrumenttien palettia jousisoittimista puupuhaltimiin ja pianoihin. Artistin viimeisin studioalbumi on viime vuonna ilmestynyt Two Sisters, jolla kuullaan muun muassa pilliurkua, tornikellopeliä sekä jousi- ja pasuunakvartetteja.

Laraaji eli Larry Gordon Jr. aloitti uransa katumuusikkona 1970-luvulla. Artistin ambientin ja new age -musiikin yhdistävä, vahvasti hengellinen tuotanto pohjautuu sähköisesti vahvistetun sitran mantramaisen soinnin, ”parantavilla taajuuksilla väreilevän” gongin ja klassisen pianon yhdistämisestä syntetisaattoreiden elektronisiin soundeihin Laraaji on tehnyt yhteistyötä muun muassa Bill Laswellin, Jonathan Goldmanin, Medicine Singersin ja Shahzad Ismailyn kanssa.

Laraaji on esiintynyt Suomessa viimeksi loppuunmyydyssä G Livelabissa keväällä 2019.

Konsertin ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja osoitteessa lippu.fi alkaen 32,50 euroa.

LARAAJI (US) + SARAH DAVACHI (CA)
Ma 24.4.2023 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
LIPUT:
Lippu.fi:sta
– alk. 33,50 EUR (mahd. toimituskulut alk. 1,50 EUR)
Tiketistä
– alk. 32, 50 EUR

Lisää luettavaa