Nyt alkaa kuulostaa rumalta: Keshan lakimies vihjaili artistin ex-managerin liittyvän Lady Gagan raiskaukseen

Keshan asianajaja väitti asiakkaansa managerin käyttäneen hyväksi myös Lady Gagaa.

09.12.2014

Lokakuussa uutisoimme siitä, miten poppari Kesha on haastanut entisen mangerinsa Dr. Luken oikeuteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tässä kuussa Lady Gaga kertoi, miten joutui yhdeksän vuotta sitten seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Tämän jälkeen Keshan lakimies Mark Gerakos twiittasi Twitteriinsä, miten tietää Lady Gagan raiskaajan henkilöllisyyden. Eräs hänen Twitter-seuraajistaan arvasi nimeksi Dr. Luken, johon Keshan lakimies vastasi lyhyesti ”#bingo”.

Keshan lakimies poisti twiittinsä myöhemmin, mutta nyt Dr. Luke on haastanut Gerakoksen oikeuteen valheellisista väitteistä.

”Twiittiensa kautta Geragos selvästi vihjaili, että Dr. Luke olisi ollut Lady Gagan raiskaaja”, New Yorkissa jätetty syyte kertoo. Samaisessa syytteessä kerrotaan, että väitteet ovat kaikin puolin valhetta, eikä Dr. Luke ollut vielä edes tavannut Lady Gagaa yhdeksän vuotta sitten, kun hyväksikäyttö tapahtui.

Myös Lady Gagan edustaja kertoi, ettei väitteillä ole mitään todellisuupohjaa. Edustaja myös kertoi miten on törkeää, kuinka Keshan lakimies edesauttaa omaa oikeusjuttuaan muiden kärsimyksillä.

Lisää luettavaa