Nyt on mahdollisuus hankkia oikeasti kookas palanen suomirap-historiaa – Aitouden merkkinä VilleGallen aiheuttama lommo

Jusan pökötti autotalliin, taloyhtiön pihaan tai suoraan romuttamolle?

20.06.2021

Siinä missä JVG ja Gettomasa räppäävät Mercedes-Benzistä, on Gasellien lyriikoissa vilissyt aina tuttu ja turvallinen ”Jusan pökötti”.

Yhtye on matkannut useamman vuoden Peugeot-merkkisellä autolla, joka on ollut tuottaja/dj Musajusan nimissä, vain malli on vaihtunut uudempaan matkan varrella. Pökötti on kuulunut useasti kappaleiden lyriikoissa ja ilmeisesti sillä on yhteys hittipotentiaaliin. Pököttidropin on voinut viimeksi kuulla uusimman albumin kappaleella Me ei mennä rikki ja tätä ennen vanhemmilla Gasellit-hiteillä Älä muista pahalla ja Liimaa. Autosta on siis tullut olennainen osa Gasellit-kuvastoa.

Auto on näkynyt myös somemaailmassa ja musiikkivideolla. Yhtyeen 10-vuotisjuhlakeikalla aito ja alkuperäinen ”Jusan pökötti” kärrättiin aina All Day On! -festivaalin lavalle asti. Tuossa vaiheessa auto oli jo vaihtanut omistajaa, mutta saatu lainaan kyseistä juhlakeikkaa varten.

Nyt auto on tullut jälleen myyntiin, tällä kertaa 500 euron lähtöhintaan. Yhtye kertoo asiasta IG-storyssaan. Samaisen storyn mukaan auton konepellissä on painauma, joka olisi Villegallen aiheuttama. Kyseinen painauma olisi tullut mainitulta juhlakeikalta, räppärin hypättyä konepellin päälle.

Auton myyjä kirjoittaa myynti-ilmoituksessa, kuinka auto on jo kovaan käyttöön väsynyt, eikä ollut päässyt läpi katsastuksesta. Korjaukset vaatisivat enemmän kuin auton arvo on, joten laitteesta olisi lähinnä varaosiksi. Samassa veistellään, kuinka autolla kurvaillessaan voi kuvitella itsensä Gasellien musiikkivideoon tai vaihtoehtoisesti räpätä menemään konepellin päällä kuin Villegalle aikoinaan.

Reippaat 235 000 kilometriä kurvattu Peugeot 206 on siis myynnissä täällä. Alta löydät auton tositoimista.

Lisää luettavaa