Nyt se on varmaa – Ruisrock on peruttu vuodelta 2020 koronavirusepidemian takia

Ruisrock on peruttu.

21.04.2020

Tämän vuoden Ruisrock on peruttu.

Festivaali kertoi päätöksestä Facebook-sivullaan.

”Surullisia uutisia: Ruisrockia ei järjestetä tulevana kesänä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi”, festivaali kertoo ja jatkaa:

”Tärkeintä Ruisrockille on yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi, eikä festivaalia haluta järjestää, mikäli näitä ei voida taata. Turun kaupunginhallitus päätti 14.4. pitämässään kokouksessa suosittaa, että massatapahtumat perutaan Turussa heinäkuun loppuun asti. Vallitsevissa olosuhteissa Ruisrock katsoo, että tehty linjaus on oikea, ja on päättänyt kunnioittaa sitä.”

”Koronavirus elää ihmisten kohtaamisista, joten nyt ei ole oikea hetki kerätä kymmeniä tuhansia ihmisiä yhteen. Emme kuitenkaan lannistu, vaan käännämme katseet tulevaisuuteen emmekä malta odottaa sitä hetkeä, kun taas päästään juhlimaan yhdessä Ruissalossa.”

Festivaali myös kertoo, että kaikilla Ruisrockiin 2020 lipun ostaneilla on mahdollisuus käyttää lippu ensi vuoden festivaalilla. Lipun voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Lisää luettavaa