Nyt soditaan Suomessakin: Töölön Ketterän Matti 8 antaa palaa Kingfishin suuntaan

Pitkä, pihvintuoksuinen kesä tulossa.

Sami Turunen

Olemme seuranneet reilun viikon ajan silmä kovana Pusha T:n ja Draken beefiä. Sitä voi ainakin välillisesti pitää osallisena Töölön Ketterä -räppäri Matti 8:n ja Kingfishin sanaharkan kierrosten lisäämiseen.

Matti 8 nimittäin valjasti Draken dissibiisi Duppy Freestylen biitin ensimmäiseen haastokappaleeseen. Siinä ei vielä mainittu ketään nimeltä, mutta ei tarvinnut olla kummoinen salapoliisi seuratakseen jälkiä Kingfishin luo.

Biisissä mainittu Klangi on urbaaniin musiikkiin keskittynyt Facebook-ryhmä, jossa Kingfish on jatkanut tämänkin jälkeen Töölön suuntaan huutelua. Myöskään Matti 8 ei ole enää jarrutellut somessa: hän julkaisi eilen Instagramissa kalastuskuvan, joka on niin ikään helppo tulkita sivallukseksi Kingfishin suuntaan.

Juuri julkaistulla Mästerräkis-biisillä ei enää peitellä: jo dissibiisin nimi on viittaus Kingfishin Mästerpläni-ep:n suuntaan. Lastenohjelma Tuomas Veturin tunnusmusiikin (!!!) päälle räpätään muun muassa Fisun grillaamisesta ja naureskellaan some-painotteiselle presenssille. Ja jottei kellekään jäisi epäselväksi, biisin lopussa lällätellään vielä, että ”Remzi, mihin ryhdyit”. Kingfish on oikealta nimeltään Remzi Rafle.

Jäämme odottelemaan tilanteen kehittymistä.