Nyt tanssitaan intersektionaalisen feminismin sanoman tahtiin

Ensiesityksessä Rony Rexin ja New Ron yhteisbiisin video.

22.03.2019

Rony Rex ja New Ro julkaisivat helmikuussa yhteisbiisin Mona Lisa. Tuhdilla bassolinjalla varustettu klubibängeri on valjastettu nyt myös liikkuvan kuvan muotoon. Sebastian Visan ohjaama musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt.

”Mona Lisa -video edustaa intersektionaalisen feminismin sanomaa. Tarkoitus on voimaannuttaa kaikkia ihonväristä, kropasta tai sukupuolesta riippumatta. Kuka tahansa voi olla se Mona Lisa, josta biisissä lauletaan. Video ja kappale käsittelevät myös vahvasti suostumusta ja oikeutta päättää omasta kropastaan”, New Ro kertoo.

New Ron mukaan itse video on syntynyt, kuten niin moni muukin hieno asia, ”homman lähdettyä lapasesta”. Ohjaaja ja koreografi Sebastian Visa oli lähettänyt New Rolle Instagramissa noin 15-sekuntisen videon.

”Hän oli tehnyt koreografian klippiin, missä vedin Mona Lisaa livenä. Meidän piti sen jälkeen vain tavata ja tanssia yhdessä, mutta homma lähti vähän lapasesta. Huomattiin, että meillä on samanlaiset visiot ja arvot sekä iso nälkä toteuttaa niitä, joten lähdettiin pää edellä hommiin.”

Myös Rony Rex muistelee Instagramissa alkunsa saanutta videota:

”Viime syksynä minut tägättiin kyseiseen Ig-storyyn, kauan ennen varsinaista julkaisua. Tästä alkaneen yhteistyön lopputulos nähdään nyt, enkä voisi olla tyytyväisempi. Suuret kiitokset Sebastianille, New Rolle sekä upeille tanssijoille!”

Katso Mona Lisa -musiikkivideo yltä.

Lisää luettavaa