”Odotan tätä reissua kuin 95-matsin uusintaa!” – Huora kurlaa tänään

Punk-bändien yhteiskiertue alkaa.

13.04.2018

Kun asiallisesti nimetyt yhtyeet lähestyvät toimitusta vilpittömin mielin, teemme kaikkemme välittääksemme faktillista tietoa korrektisti. Sitten on tapauksia, jolloin on suorastaan mahdotonta välttää navan alle sukeltamista. Esimerkiksi silloin, kun punk-yhtyeet Huora ja Anal Thunder kiertävät suomalaisia kaupunkeja Olympiavuoden huipennus -nimisen yhteiskiertueen merkeissä.

”Huoran ja Anal Thunderin yhteiskiertue sai alkunsa molempien orkestereiden kovimpien halaajien kohdatessa kesällä 2017. Sitä ilon ja sönkötyksen määrää festareiden bäkkäreillä! Yleensä kyseisillä paikoilla solmitut uudet suhteet eivät näe enää seuraavaa kevättä, mutta tällä aikuisten tarkkailuluokalla asiat on toisin”, Huora-solisti Anni Lötjönen sanoo.

Keikkojen lisäksi kiertueella nähdään bändien välisiä kilpailuja. Lajeina ovat muun muassa curling, miekkailu, keilaus ja ”muuta tyhmää”.

”Kun kysyttiin, että natsaako kurlaus, Anni ilmoitti, että huora kurlaa. Odotan tätä reissua kuin 95-matsin uusintaa!”, Anal Thunderin Timo Jutila kommentoi.

Mikäli nämä myyntipuheet saavat sinut harkitsemaan kotoa poistumista, tulostamme alle kiertueen ohjelman:

13.4.2018 Joensuu, Kerubi (Curling)
14.4.2018 Savonlinna, The Rocks (Palkintojenjako)
30.4.2018 Helsinki, Nosturi (Keilaus)
4.5.2018 Lappeenranta, Totem (Miekkailu)
5.5.2018 Tampere, Klubi (Palkintojenjako)

Lisää luettavaa